Nyitólap Magunkról Legújabb szám
 
Grafodidakt
-Szellemi Műhely
-Írásszakértő
-Gyermekrajz-Szimbólumok
-Mentálhigiéné
-Média-Humán
-Oktatás - Szakmatörténet
-Nevelési Tanácsadó
-Színes
-Pszichológia
-Nagyító alatt
-Pantheon
-Mesterségük címere
websas.hu
Kutya egy karácsony...

Ráértek egy igaz mesére? Elmondanám..

Az idei Karácsony eléggé rendhagyó volt, a szokottnál csendesebb. Az ajándékok a fa alatt várták, hogy mindenki kibontsa a sajátját. Csini, a kutyánk bent izgult, nyüszített, mikor kerül sor rá is. Megszokta a családi ünnepeket, mindig teljes jogú résztvevõje az ünnepi vacsinak, és az azt követõ beszélgetésnek, áhítatnak, s csomagbontásnak is.

Mikor rákerült a sor, farokcsóválva bontott, akkurátusan kiette a finom falatokat, és boldog volt, mert madzagos labdát kapott. Jól lehet dobálni, kutyát horgászni vele, húzni, kergetni, és morogni hozzá. Játszottunk...aztán elvonult csócsálni. Késõbb kiment az udvarra. Amikor bejött, egy kissé sáros, nyállal kevert havas diót hozott magával. Nem ette meg, ahogy szokta, hanem az ölembe tette és csillogó szemmel nézett.. hátrált egy lépést, és leûlt.

Ajándékot kaptam a kutyától..ilyet még nem láttam. A meghatottságtól szólni sem tudtam, csak megöleltem, és el sem tudom mondani azt a fennséges érzést..nincs rá szó, hihetetlen volt. Életem egyik legszebb Karácsonyi ajándékát kaptam..egy kutyától, aki emberré érett. Kívánom ezt a csodát mindenkinek..bár megoszthatnám veletek. A diót szép papírba csomagoltam, most a fán lóg, mint legszebb díszek egyike. Kívánok Nektek ilyen csodákat, amik széppé, varázslatossá teszik az életet, és éretté teszik a megajándékozottat arra, hogy tisztelni, szeretni, megérteni tudjon minden létezõt, és abban Isten szeretetét.

Szép ünnepeket!

AnnaTarnapataki Anna