Nyitólap Magunkról Legújabb szám
 
Grafodidakt
-Szellemi Műhely
-Írásszakértő
-Gyermekrajz-Szimbólumok
-Mentálhigiéné
-Média-Humán
-Oktatás - Szakmatörténet
-Nevelési Tanácsadó
-Színes
-Pszichológia
-Nagyító alatt
-Pantheon
-Mesterségük címere
websas.hu
Nyitólap / Rovataink / Mesterségük címere / Beköszöntő

Mesterségük Címere

Mûvész ember, érzékeny ember. Sok tehetséges költõ, színész, szobrász, író, zeneszerzõ… nehezen találta helyét, kapcsolatát a környezetével. Párkapcsolatukban megélték a poklot és a mennyországot.

Sok száz (ezer) írás elemzése került terítékre. A következõkben kifejezetten a tehetséges mûvészlelkek életét, írásait szemléljük. Minden életszakaszukban határozottan jelentkeztek ezek a megélt negatív vagy pozitív hangulati jelek, melyeket megosztunk a kedves olvasókkal. Természetesen a grafológiának is több kiváló szakága létezik. Ezek egyike az intuitív grafológia. A szakma mûvelõi közül sokan a méréssel végzik tudományos munkájukat. Bármelyiket is vesszük, sok munkát, s nagy szakértelmet igényel. Felelõsség valakirõl véleményt mondani, de ha a szakember a nevét adja egy tanulmányhoz, elemzéshez, az nem gyerekjáték.
Kérem az Olvasót…. Csak a jól leinformálható, komoly tudással rendelkezõ szakemberhez forduljon, vagy ha grafológiai cikket olvas, akkor gyõzõdjön meg róla, hogy valódi tudást sugallnak a sorok.
Véleményét várjuk a honlapon is!
Rovatunkban, írásainkban a mi magyar tehetségeink, kimagasló egyéniségeink hiperérzékeny lelkületét, képességeit vetjük alá vizsgálatainknak.
Mesterségünk címere….
Azaz, mit tud, mire képes a grafológia?
Ezekre a kérdésekre akarunk és fogunk bizonyítékot, választ adni a szakma érdeklõdõ, vagy akár szkeptikus olvasóinak.
Szeretettel és érzékenységgel

Kröell-Dulay Emõke grafológus

« Vissza a cikkekhez