Nyitólap Magunkról Legújabb szám
 
Grafodidakt
-Szellemi Műhely
-Írásszakértő
-Gyermekrajz-Szimbólumok
-Mentálhigiéné
-Média-Humán
-Oktatás - Szakmatörténet
-Nevelési Tanácsadó
-Színes
-Pszichológia
-Nagyító alatt
-Pantheon
-Mesterségük címere
websas.hu
Nyitólap / Magunkról / Bemutatkozás
Bemutatkozás -

Az írásban rejlõ jelek feltárása és ezen keresztül a személyiség megismerése, mindig nagy érdeklõdéssel vonzott. Tanultam gyorsírást, foglalkoztam kalligráfiával, rajzelemzéssel, pályaválasztási grafológiával, és szimbólumok értelmezésével.

A Szent István Egyetemen szereztem diplomát, mint munkavállalási, pályaválasztási tanácsadó. Tanulmányaim alatt többek között önismereti foglalkozásokat, csoportos tréningtechnikákat, pszichológiai, fejlõdéslélektani ismereteket is elsajátítottam. Ezzel még könnyebben értelmezhetõbbé vált számomra a kézírás vizsgálata.
Grafológiai tanulmányaimat a Grafodidaktnál végeztem. Óraadó tanárként tanítottam a Szent István Egyetemen - munkapszichológia tantárgyon belül - grafológiai ismereteket. A pályaválasztási tanácsadás szintén szívemhez közelálló téma. Többek között 2004-tõl három éven keresztül Erdélyben a Gyimesekben végeztem tanácsadást az érettségi elõtt álló fiatalok részére.

2006-ban pedig Zala megyében segítettem a nyolcadikosok továbbtanulását kérdõívekkel és egyéni beszélgetésekkel. Ezen kívül egyéni vizsgálatokat végeztem a pályaválasztási döntés elõtt álló tizenévesek körében.

Kácsándi Regina
grafológus


« Vissza az előző oldalra Nyomtatható változat