Nyitólap Magunkról Legújabb szám
 
Grafodidakt
-Szellemi Műhely
-Írásszakértő
-Gyermekrajz-Szimbólumok
-Mentálhigiéné
-Média-Humán
-Oktatás - Szakmatörténet
-Nevelési Tanácsadó
-Színes
-Pszichológia
-Nagyító alatt
-Pantheon
-Mesterségük címere
websas.hu
Nyitólap / Magunkról / Bemutatkozás
Bemutatkozás -

Mottóm: A lélek békéje erõsíti a szervezetet. (Kínai bölcselet)

Fõállásom a logisztika, emellett hobbiként kezdtem foglalkozni a grafológiával. Mára már ugyanolyan szerepet kap életemben mindkét tevékenységem. Grafológusként segítek a hozzám forduló emberek mindennapi problémáinak megoldásában, akár teljes személyiségkép készítésével, akár rendezvényeken történõ gyorselemzéssel. Akiket a grafó’ szakmai oldala érdekel, azon érdeklõdõknek szívesen tanítom a grafológiát.

A hagyományos grafológia mélyreható alkalmazása mellett a holisztikus grafológia szempontjai szerint is vizsgálom a kézírást, melynek alapja a kínai orvoslástanban foglaltak, valamint a tarot õsi szimbólumainak értelmezése. Természetesen mindezek alkalmazását saját nyugati kultúránk elveinek összehangolásával teszem.
Fontosnak tartom a különbözõ filozófiák ismeretét, jelenleg a keleti szemlélet mélyrehatóbb vizsgálatának lehetõsége a kínai nyelv és írás tanulására, tanulmányozására buzdított.

Idõközben humán beállítottságom vezérelt a Gyermekvilág-Ágyszínház Alapítványhoz, ahol kórházban lévõ gyermekekkel foglalkozom animátorként. A gyerekek és szüleik számára kikapcsolódást jelentenek a velünk töltött játékos órák, számomra pedig nagy öröm látni a nehézségek ellenére is töretlen gyermek-mentalitást, a nevetést, a vidámságot, az õszinteségét és szeretet különbözõ megnyilvánulásait. Minden tevékenységemet igyekszem teljes odaadással és szívbõl jövõ meggyõzõdésbõl végezni.

Láng Edina
grafológus


« Vissza az előző oldalra Nyomtatható változat