Nyitólap Magunkról Legújabb szám
 
Grafodidakt
-Szellemi Műhely
-Írásszakértő
-Gyermekrajz-Szimbólumok
-Mentálhigiéné
-Média-Humán
-Oktatás - Szakmatörténet
-Nevelési Tanácsadó
-Színes
-Pszichológia
-Nagyító alatt
-Pantheon
-Mesterségük címere
websas.hu
Nyitólap / Magunkról / Bemutatkozás
Bemutatkozás -

Életem örökös tanulás. Szerencsére, eddig minden tudást, amit sikerült elsajátítanom, hosszabb-rövidebb ideig hasznosíthattam a gyakorlatban.
Eredeti szakmámat tekintve - szakközépiskolai végzettségem szerint – „hivatalos jegyzõkönyv-vezetõ, gép- és gyorsíró” vagyok, s ez késõbbi életem és tanulmányaim során is megfelelõ alapnak bizonyult.
Hivatásomul a rendõri munkát választottam, s fõiskolai végzettséget szerezve a bûnüldözés területén tevékenykedtem.


Hivatásomat akkor sem adtam fel, amikor tanítani kezdtem, hisz rendõrök képzésében vettem részt. Mégis - hogy ne ösztönösen tanítsak -, pedagógia szakon tanárképzõ fõiskolai végzettséget is szereztem.
Az írásnak szakértõk által történõ vizsgálata munkavégzésem kapcsán többször felmerült, s a tanítás során a tematikának is részét képezte. Logikus talán, hogy a grafológia és az írás-szakértés is bekerült tanulmányaim sorába, s az oktatást is folytattam. Most angol nyelvet tanulok, de itt a tudás még csak távoli cél.

Élet-felfogásomat nagymértékben meghatározták tanáraim is. Ezen a téren is szerencsés voltam, középiskolai, fõiskolai tanáraimtól, s a Grafodidakt vezetõjétõl és oktatóitól is sok segítséget kaptam. Csupán remélhetem, hogy néhány hallgató tõlem is elegendõ útravalót kapott további életéhez.

Kovács Edit
ny .r. alezredes,
grafológus,
okl.írásazonosító-írásszakértõ


« Vissza az előző oldalra Nyomtatható változat