Nyitólap Magunkról Legújabb szám
 
Grafodidakt
-Szellemi Műhely
-Írásszakértő
-Gyermekrajz-Szimbólumok
-Mentálhigiéné
-Média-Humán
-Oktatás - Szakmatörténet
-Nevelési Tanácsadó
-Színes
-Pszichológia
-Nagyító alatt
-Pantheon
-Mesterségük címere
websas.hu
Nyitólap / Magunkról / Bemutatkozás
Bemutatkozás -

Mikor egy véletlen folytán (vajon vannak véletlenek?) elõször találkoztam a grafológia tudományával, lenyûgözött annak szépsége, a maga bonyolultságában is egyszerû volta, a megismerésnek ez a hallatlanul izgalmas módja. Az elsõ pillanattól éreztem a bizsergetõ intellektuális „éhséget”, azonnal mindent tudni szerettem volna. Pedagógus indíttatásom jó alapot teremtett a képzéshez, sikerült bevennem a grafológia, s az írásszakértés várának összes elérhetõ bástyáját.
Ma is vallom: ha kellõ szakértelemmel társul ez a „szerelem” elképesztõ mélységek tárulhatnak fel az „írás-olvasók” elõtt. A grafoterápia s a grafokontroll a számomra leginkább vonzó területek, rendkívül közel állnak hozzám a gyermekrajzok, gyermekírások, ugyanakkor nagyon szeretem a jövõ grafológusainak oktatását is, melyre második éve nyílik lehetõségem a Grafodidakt iskolájánál. Részese lehetek a Grafodidakt legújabb, merész vállalkozásának, a távoktatási programnak a kidolgozásában, ami szintén igen sokrétû, nagy kihívást jelentõ, a szakma újabb perspektíváit megnyitó feladat.


A Grafomagazin írásában, szerkesztésében jó ideje részt vettem, szívesen vállaltam el az elektronikus újság rovatvezetõi tisztét is, azzal az örömteli tudattal, hogy reményeink szerint így még többek számára válik elérhetõvé, megszerethetõvé közös szenvedélyünk, a grafológia!

Németh Bea
grafológus, írásszakértõ


« Vissza az előző oldalra Nyomtatható változat