Nyitólap Magunkról Legújabb szám
 
Grafodidakt
-Szellemi Műhely
-Írásszakértő
-Gyermekrajz-Szimbólumok
-Mentálhigiéné
-Média-Humán
-Oktatás - Szakmatörténet
-Nevelési Tanácsadó
-Színes
-Pszichológia
-Nagyító alatt
-Pantheon
-Mesterségük címere
websas.hu
Nyitólap / Magunkról / Bemutatkozás
Bemutatkozás -

Érdeklõdésem középpontjában mindig az „ember”, az „egyén”, az „egyéniség” áll. Bámulatosnak tartom, hogy a sok látszólag hasonló tulajdonság ellenére minden ember egyedi és megismételhetetlen. Vágytam arra, hogy segítséget kapjak megismerésükhöz. Így kerültem kapcsolatba a grafológiával.

Elvárásaim maximálisan teljesültek, mivel ez egy valódi kulcs a személyiség mély rétegeinek feltárásához. 2000 – ben kezdtem grafológiai tanulmányaimat. Örömmel jártam az órákra, de igazi kedvenceim a speciálkollégiumok voltak, ahol sok egyéb mellett az arcelemzésrõl és a kézelemzésrõl is halhattam elõadásokat. Szakdolgozatomat a holisztikus grafológiáról írtam. Ez a grafológiának az az ága, amely segítségével a problémákat kiváltó okokat is feltárhatjuk, ezáltal segítséget nyújthatunk a kezelésükhöz, megoldásukhoz. Szakgrafológusként a mentálhigiéniával foglalkoztam, mert nézetem szerint a megelõzési törekvés legalább annyira fontos, mint a már kialakult nehézségek kezelése, megszüntetése.

Igazi szakterületemmé mégis az irásszakértés vált. Minden egyes megbízás kihívást jelent számomra, igazi öröm a vizsgálat menete és a vélemény megszületése. Megtiszteltetésnek tekintem, hogy oktathattam is az írásszakértést és átadhattam az eddigi tapasztalataimat a hallgatóknak.
Az e-magazinban a mentálhigiénia és az írásszakértés rovatában lehet az írásaimmal találkozni. Remélem érdekes és tartalmas cikkekkel tudok szolgálni a kedves olvasóknak.

Bartalis Irén
grafológus, írásszakértõ


« Vissza az előző oldalra Nyomtatható változat